Meedoen

Waar en wanneer repeteren we?

We repeteren op dinsdagavond. We beginnen om 20.00 uur met wat opwarm-en ademoefeningen en eindigen rond 22.00 uur (het loopt soms in ons enthousiasme iets uit). Rond 21.00 uur hebben we een korte koffie/thee pauze. De laatste repetitie-avond van de maand drinken we na afloop nog wat in het Buurtcentrum om een beetje bij te kletsen. Niet verplicht, wel heel gezellig. De repetities vinden plaats in Buurtcentrum Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77 te Utrecht.

Hoe word je lid?

Je mag twee keer komen kijken/luisteren/meezingen, daarna kun je je aanmelden bij de secretaris. Er volgt dan zo snel mogelijk een stemtest bij de dirigente om te bepalen bij welke stemgroep je het beste past. Je krijgt van de secretaris een inschrijfformulier en als je dat hebt ingevuld en ingeleverd bij de secretaris ben je lid van Malaika.

Wat kost het?

De kosten zijn €7 per repetitie. De betaling is over 2 termijnen verdeeld. De eerste periode betreft 6 maanden, van januari t/m juni en de tweede periode is 4 maanden, van september t/m december. We hebben plm 40 repetities per jaar.

Ook houders van een U-pas zijn van harte welkom.

Vakantie

We hebben in verband met schoolvakanties geen repetities in de maanden juli en augustus.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag een keertje komen kijken? Stuur dan een mailtje naar: secr.malaika@gmail.com.